dissabte, 24 d’abril de 2021

5. Festes d'arreu del món: Sant Jordi

I hem encetat el darrer dia del projecte! Avui... St. Jordi!

Com és habitual hem començat incicant en un mapa mundi així com en el de la Península Ibèrica on podíem trobat Catalunya i les seves quatre províncies! Després l'hem situat cronològicament en el fris cronològic! Ja tenim tots els dies, mireu com ha quedat!
Després hem visionat la llegenda però en format ombres xineses, ja que després l'hauríem de reproduir amb el nostre propi text! I també hem vist un vídeo de com es viu a Barcelona aquesta festivitat!

Tot seguit hem iniciat els Jocs Florals de l'escola! Cal dir que enguany han treballat moltíssim analitzant poemes, mirant la mètrica i les rimes, i que les creacions han estat molt bones!

I així us deixem uns vídeos perquè pogueu veure com han transcorregur i la bona armonia entre nosaltres felicitant els companys quan aconseguien un premi... Tot i que al final tots n'hem aconseguit!

1a part

2a part


3a part
1r Premi


2n Premi


3r Premi


Després d'aquests Jocs Florals tant interessants hem passat a preparar els nostres tallers escènics d'avui...

Per acabar fent aquestes ombres xineses de la llegenda de St Jordi (tot i que hem baixat les cortines, entrava massa llum):

I uns titelles amb la llegenda de l'Olentzero... Us sona?


I una obra de teatre de l'Olentzero!!!

                                                                    1a part                                                                      2a partI una altra de Sant Jordi!!!
Us han agradat? Doncs els guionistes de les seves pròpies representacions han estat ells sols!!! I les difresses... Genials!!! Oi que el resultat fa molta paxoca?

Al ser Sant Jordi hem agafat els nostres dracs, i ens hi hem fotografiat!!!


I hem finalitzat el dia amb la llegenda animada de Sant Jordi i el drac de les tres bessones!!!Només resta desitjar-vos una feliç diada de St. Jordi!


Cap comentari:

Publica un comentari