dimecres, 21 d’abril del 2021

3. Festes d'arreu del món: la Festa de la Primavera de Perú

 Avui hem estat ubicats al continent americà, concretament a Amèrica del Sud, Perú, a la localitat de Trujillo.

Hem iniciat el dia buscant on quedava del mapa mundi, i després hem buscat en quines dates es celebrarà aquest any (ja que varien entre finals de setembre i inicis d'octubre) i hem vist que serà el 22 de setembre, així que ja la hem col.locat en el nostre fris cronològic.


Tot seguit ens hem endinsat en la nostra part detectivesca per aprendre coses tant de la celebració com del país; què es celebra (certamen de la reina de primavera, concurs de pintura , caballs de pas, desfilada de carruatges al.legòrics fets amb flors naturals, precedits de bastoneres nord-americanes, la gastronomia del país (on hem vist la importància de la papa), la part musical (amb instruments com la zampoña, la típica flauta de canya), la vestimenta tradicional i algunes curiositats... Sabeu que l'idioma oficial és l'espanyol però que també hi ha el quechua o l'Aimara com a indígenes? Sabeu que allà hi ha el magnífic Machu Pichu? O que hi tenen força or?
Després hem fet un kahoot per veure què havíem retingut... I ha anat genial!
Finalment hem iniciat el taller de carruatges florals creatius, i la veritat és que estan quedant genials! Però haurem d'esperar a demà per a veure el producte final!!!De moment...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada