divendres, 20 de març de 2020

Unes paraules..

Des de les nostres cases, amb les nostres famílies o amb nosaltres mateix@s, no tenim més paraules que encoratjar-vos en aprofitar aquests dies i descobrir tot el que podeu fer i tot el que us pot aportar de bo estar més a prop dels vostres. 
Són dies estranys i potser per algunes més difícils que per d'altres...però hem de pensar que totes estem acompanyades i que per qualsevol cosa divertida o  de no tant, podeu comptar amb nosaltres. Digueu:  com esteu?  què sentiu.....ens podeu contactar. Ah! i per fer preguntes de feienetes també... Sempre per aquest canal.. o per correu, o, via comentaris en el bloc... Així tothom pot aprendre de tothom.

No volem acomiadar-nos sense animar i donar les gràcies a totes les professionals sanitàries ( tenim moltes famílies que ho són... i que en molts moments han col·laborat amb nosaltres) que estan patint aquesta crisi i que seran les últimes en oblidar-se d'ella. 

MOLTA FORÇA A TOTES!!!

No podem deixar-nos a totes aquelles persones treballadores d'alimentació, autònoms, transport,.... de les que també depenem, o potser no, però que no poden confinar-se per poder pagar la seva llar; o les que s'han vist obligades a deixar la feina i no saben com s'ho faran....

MOLT ÀNIMS, US EN SORTIREU! ENS EN SORTIREM!! 

1 comentari:

  1. BON DIA!!

    HAIZEA escriu: hola núria me acabat el 7 i mig. estic fen moltes activitats. espero que estiguis bé.

    ResponElimina